.

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Οι παραλίες του νομού Πρεβέζης, πτήση drone και αφήγηση-Preveza Prefecture beaches - flight (Eng subs)

Η ακτογραμμή του Νομού Πρεβέζης έχει μήκος πάνω από 65 χιλιόμετρα η αφετηρία της είναι η παραλία της Κυανής ακτής στον νότο και καταλήγει μέχρι την παραλία Σαρακίνικο στον Βορρά.
Αμμώδεις παραλίες με κρυστάλλινα νερά που το μήκος τους ξεπερνάει τα δυο χιλιόμετρα θα συναντήσουμε εξερευνώντας τον νομό, όπως η παραλία Μονόλιθι, Κανάλι, Καστροσυκία, Βράχος-Λούτσα.
Η ακτογραμμή του νομού Πρεβέζης έχει μια ιδιομορφία όσο ανεβαίνουμε προς τα βόρεια , τα πεύκα σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου παίρνουν την θέση τους, αλλάζοντας το τοπίο.
Η Αμμουδιά με τις εκβολές του Αχέροντα , το Αλωνάκι, η Κερέντζα, και κατευθυνόμενοι προς την Πάργα, ο Αι Γιαννάκης, ο Άγιος Σώστης το Κρυονέρι και ο Βάλτος είναι κολπίσκοι που συνδυάζουν κατάλληλα το πράσινο με τo γαλάζιο, δίνοντας μια ιδιαίτερη ομορφιά.
Η Λυγιά, η Αμμουδιά τα δυο γραφικά ψαροχώρια όπου μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκο ψάρι, ο Όρμος του Οδυσσέα που συνιστάτε για κατασκηνωτές με τροχόσπιτα και σκηνές.
Γαλήνιες, απόμακρες, κοσμικές, μοναχικές είναι οι παραλίες του Νομού Πρεβέζης είναι ιδανικές για τον οποιοδήποτε επισκέπτη.