Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Σύλλογος Ηπειρωτών Καματερού: Παραδοσιακή ηπειρώτικη βραδιά και λαϊκό πανηγύρι, στο 3ο Γυμνάσιο Καματερού, την Παρασκευή 23 Ιουνίου, ώρα 21:00

Ανακοίνωση
Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Καματερού, στα πλαίσια των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών του δράσεων, ανακοινώνει ότι διοργανώνει την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, ώρα 21:00,  στο 3ο Γυμνάσιο Καματερού-αύλειος χώρος- παραδοσιακή ηπειρώτικη βραδιά και λαϊκό πανηγύρι, με την κομπανία του Δόκιμου Χαραλάμπους, στο τραγούδι ο Λάζαρος Τσαμπάς και η Ελευθερία Χαραλάμπους.
Η εκδήλωση αυτή φιλοδοξούμε να είναι ένα πλατύ και μεγάλο αντάμωμα των μελών, των φίλων, των συνδημοτών καθώς και όλων, όσων, θέλουν να συμμετάσχουν σ' ένα αξέχαστο παραδοσιακό γλέντι, "αλά παλιακά", με ηπειρώτικα τραγούδια και χορούς αλλά και εμβόλιμους σκοπούς και τραγούδια από την υπόλοιπη στεριανή Ελλάδα.
Τα χορευτικά του Συλλόγου, υπό την επιμέλεια του
χοροδιδασκάλου κ.Κώστα Τομαρά, κλείνοντας τη χρονιά, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με χορούς και τραγούδια της Ηπείρου και ορισμένων άλλων επιλεγμένων περιοχών.
Διεύθυνση 3ου Γυμνασίου: Ερμιόνης 4, Καματερό, κάτω από το πάρκο Ειρήνης Καματερού και δίπλα στο ΕΠΑΛ Καματερού. https://www.google.gr/…/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x80c43a4d7f53c
Η συμμετοχή και η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Η.Κ.