Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Play off της Β΄ κατηγορίας, Α΄ όμιλος, (Π.Α.Ο. Κρύας-Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος 1-0)

*Ο  Π.Α.Ο. Κρύας ήταν ο νικητής με 1-0 στον πρώτο αγώνα των Play off της Β΄ κατηγορίας του Α΄ Ομίλου, που διεξάχθηκε στο γήπεδο της Κρανούλας.
Η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος αισθάνεται αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα καθώς  το τελευταίο μισάωρο του αγώνα έχασε πολλές ευκαιρίες και  διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν της δόθηκαν.
Ο  Π.Α.Ο. Κρύας ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και έχασε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.
Στο 37' ο Π.Α.Ο. Κρύας κέρδισε πέναλτι για τράβηγμα του Παπάζη Ιωάννη στον Σητό Ευάγγελο μέσα στην περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Στο 38' εκτελεί  ο Κατράνας Βασίλης, αποκρούει ο Μπαλλατζία Σεμπαστιάνο.
Ο Π.Α.Ο. Κρύας στο 51' άνοιξε το σκορ  με καρφωτή κεφαλιά του Σήτου Ευάγγελου μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Η συνέχεια ανήκει στην ομάδα του Δελβινακίου που ανέβασε την απόδοσή της και έκλεισε τους «γηπεδούχους»  στα καρέ τους και έχασε πολλές ευκαιρίες να φέρει το ματς στα ίσα
Στο 75' δυνατό μακρινό  σουτ του Δήμου Αθανάσιου η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Βάσιου Στέφανου.
Η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος διαμαρτύρεται για το μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή στο 87', στην εξέλιξη της φάσης ο Brami Jorgo  ανατρέπεται εντός περιοχής με τον διαιτητή να λέει παίζεται.
Στο 90' αποβάλλεται  με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κοσμάς Νεκτάριος  του Π.Α.Ο. Κρύας για δυνατό μαρκάρισμα.
Π.Α.Ο ΚΡΥΑΣ:
Βάσιος Στέφανος, Δούβλης, Κατράνας Βασίλειος (Ρούσης Μιχαήλ 81'), Μαραγκός Κωνσταντίνος, Παργινός Διονύσιος, Σήτος  Ευάγγελος, Μπούκας, Κατσαρός Ιωάννης, Μάντζαρης Διονύσιος (Κοσμάς Νεκτάριος 54'), Γιαννόπουλος Δημήτριος, Μπαμπούλιας (Στρακόσας Άντζελο 90')
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
Μπαλλατζία Σεμπαστιάνο, Ναθαναήλ Νικήτας, Ντέλλας Κων/νος (Κατσαβριάς Βασίλης 85΄), Παπάζης Ιωάννης (Δήμος Αθανάσιος 59΄), Καπρινιώτης Ευστράτιος, Μυριούνης Σταύρος, Μπάγιας Ελευθέριος  (Φουρτούνης Ηλίας 67΄), Brami Jorgo, Μπουτοβίνας Αλέξανδρος, Τσαραώσης Ευάγγελος, Ζενέλης Πάτροκλος