Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Εγκαινιάστηκε η έκθεση ''Ελλάδος Γεύση'', στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, τη Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, συμμετέχει με περίπτερο και ηπειρώτικη βραδιά, τη Παρασκευή 19 Μαΐου. 

Έκθεση "Ελλάδος Γεύση", 18 έως 21 Μαΐου 2017, Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, μετά την πανθομολούμενη πετυχημένη περισυνή συμμετοχή της, δηλώνει και φέτος παρούσα. Με 2 περίπτερα (1 σε συνεργασία με την Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου, όπου θα παρουσιάζεται μέρος της ιστορίας και των 2 φορέων και το άλλο με εκθέματα της ηπειρώτικης λαογραφίας και αντικείμενα της καθημερινής ζωής παλαιότερων γενιών Ηπειρωτών) και με ηπειρώτικη βραδιά, την Παρασκευή 19 Μαΐου, ώρα 19.00', όπου θα αποδώσουν ηπειρώτικους χορούς τα χορευτικά, της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου, του Συλλόγου Ηπειρωτών Παιανίας και της Αδελφότητας Ασσιωτών Λάκκας Σουλίου Πρέβεζας, υπό τους ήχους της ηπειρώτικης ζυγιάς του Τάσου Μαγκλάρα. Πρόσθετα θα αποδώσει πολυφωνικά τραγούδια το πολυφωνικό τμήμα της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου. 

Έκθεση ''Ελλάδος γεύση''.
Η σημαντικότερη Έκθεση της Ελλάδας για την προβολή της Γαστρονομίας, του Τουρισμού & του Πολιτισμού της, «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 21 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
Περιφέρειες, Δήμοι & Επιχειρήσεις παραδοσιακών προϊόντων μαζί με την διοργανώτρια εταιρεία ALFA EXPO προετοιμάζουν για όλους εσάς ένα ταξίδι- εμπειρία στην Ελλάδα που θα σας μείνει αξέχαστο!
Ένα μεγάλο project πραγματοποιείται στον δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της Αττικής με ειδικές κατασκευές, πολιτιστικά γεγονότα και μια ακριβή παραγωγή που στόχο έχει να αναδείξει την Ελλάδα.
Μια ολόκληρη Παραδοσιακή Ελληνική Γειτονιά σκηνογραφείται στην κεντρική αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου και δημιουργεί ένα αισθητικά άριστο περιβάλλον για την προβολή των προϊόντων. Η Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» αποτελείται από το Παντοπωλείο, το Καφέ & την Πλατεία του χωριού.

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» είναι μια έκθεση με ταυτότητα πολιτιστική, γαστρονομική & τουριστική, είναι μια διοργάνωση που απομακρύνεται από τις εκθέσεις όπως τις γνωρίζαμε ως σήμερα και αποτελεί μια έκθεση που αλληλεπιδρά με τον συμμετέχοντα και τον επισκέπτη.