Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-0

Την προτελευταία αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", κέρδισε με σκορ 5-0 και στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής για τη σεζόν 2016-17, κατακτώντας τον 44ο τίτλο της ιστορίας του.
Με πολλές τα απουσίες για την ομάδα του ΠΑΣ, λόγω τιμωριών Ακόστα, Ζάιρο και Λίλα και τραυματισμών Κόντε, Τζημόπουλου και Σκόνδρα.
Στο 21΄ ο Πασχαλάκης απέκρουσε την κεφαλιά του Ρομαό, στην επαναφορά ο Μαρίν έκανε το 1-0.
Στο 24' εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη, ο Ντα Κόστα με κεφαλιά έκανε το 2-0.
Στο 29' ο Πασχαλάκης αντέδρασε εντυπωσιακά στο σουτ του Σεμπά, ήρθε ο Ντε λα Μπέγια να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.
Στο 71' οι Ντομίνγκες, Ανσαριφάρντ και Ελιουνούσι έκρυψαν την μπάλα και αυτή εμφανίστηκε στα πόδια του Ντε λα Μπέγια, που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (καταλογίστηκε για χέρι του Μιχαήλ σε γύρισμα του Σεμπά, κατόπιν συνεννόησης επόπτη - διαιτητή) του Ντομίνγκες στο 81' έγινε το τελικό 5-0.

Ολυμπιακός (Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Ντα Κόστα (λ.τ. 64' Καμπιάσο), Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Μαρτίνς, Μαρίν (46' Ελιουνούσι), Φορτούνης (46' Ντομίνγκες), Σεμπά, Ανσαριφάρντ.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Κούτρης, Μπέριος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (68' Ναδάλες), Γαρουφαλιάς, Κοροβέσης, Νικολιάς (89' Καρανίκας), Βιντάλ (46' Μαμπουλού), Γιάκος.