Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Πήρε το ντέρμπι με ανατροπή η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (1-2)-Νίκησε ο Αγροτικός Αστέρας τον Π.Α.Σ. Περιβλέπτου με 2-0


*Σπουδαίο διπλό και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε  η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος μέσα στην Κρύα, αφού επικράτησε  του πρωτοπόρου του Α' ομίλου της Maison Β΄ Ερασιτεχνικής τοπικού ΠΑΣ με σκορ 1-2.
Η Α.Ε.Δ. παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο πήρε το χρυσό τρίποντο και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν την κατοχή της μπάλας και άνοιξαν το σκορ στο 18' όταν ο Κατσαρός  Ιωάννης σούταρε η μπάλα πήγε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπούκας Αλέξανδρος με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου έφεραν το ματς στα ίσα όταν ο Τσαραώσης Ευάγγελος  έπαιξε όμορφα το ένα-δύο με τον Μπουτοβίνα Αλέξανδρο και με όμορφο πλασέ έκανε 1-1.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 50΄ σε σουτ του Κατράνα Βασίλη.
Στο 57΄ δοκάρι για την Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος από εκτέλεση φάουλ του Κατσαβριά Βασίλη.
Η ολική ανατροπή έγινε  στο 70' όταν ο Ναθαναήλ Νικήτας σέντραρε από δεξιά, ο Ζενέλης Πάτροκλος έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια βρήκε πάνω στον Κύρκο Δημήτρη που την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-2.
Οι φιλοξενούμενοι στο 76' έφτασαν κοντά και στο τρίτο γκολ όμως ο Βάσιος Στέφανος έδιωξε σε κόρνερ πλασέ του Ζενέλη Πάτροκλου.
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
Μπαλλατζία Σεμπαστιάνο, Ναθαναήλ Νικήτας,  Καρδάσης Γεώργιος, Παπάζης Ιωάννης, Καπρινιώτης Ευστράτιος, Μυριούνης Σταύρος, Μπάγιας Ελευθέριος (Ζενέλης Πάτροκλος 65΄), Brami Jorgo, Κατσαβριάς Βασίλης (Φουρτούνης Ηλίας 86΄), Τσαραώσης Ευάγγελος, Μπουτοβίνας Αλέξανδρος (Δήμος Αθανάσιος 74΄)  
* Επέστρεψε στις νίκες o Αγροτικός Αστέρας το απόγευμα του Σαββάτου στον Παρακάλαμο, αφού επιβλήθηκε του Π.Α.Σ. Περιβλέπτου με 2-0.
Στο 65΄ ο Νείρος  Κων/νος, έγραψε το 1-0 και ο Γρίβας Χρήστος έκανε το τελικό  2-0 στο 82΄.
Αγροτικός Αστέρας:
Ζota Joel, Γλάβος Ευθύμιος, Μητρογιάννης  Δημήτρης, Ντάσκαρης Κωνσταντίνος (Κεραμίδης Αναστάσιος 46΄), Γκάνας Κων/νος, Ζότα Αρσέν, Μακρής  Χρήστος, Μπαζώρας Γεώργιος-Φοίβος, Γκόνης Πέτρος, Γρίβας Χρήστος (Ασημακόπουλος Νικόλαος 87΄),  Νείρος  Κων/νος (Παύλου Τρύφων 85΄)

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου, της Β΄ Ερασιτεχνικής
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 2-0  
Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ-Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ  1-2
Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009 - Α.Ε.ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2-1  
Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ-Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2-1
Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ- ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ (Αναβλήθηκε)  
Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ (15:00)  
Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ-Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ (15:00)  
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-Α.Π.Ο.Ε.Λ. (15:00)