Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ασπροπύργου: Κατάμεστη η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ηπειρωτών με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Κατάμεστη η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ηπειρωτών με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου για το νέο έτος.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Προέδρου, κ. Κωνσταντίνου Ζηκόπουλου, ο οποίο ανέφερε ότι, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ασπροπύργου (Ασπροπύργου Ηπειρώτες) , ένας από τους παλαιότερος συλλόγους του Ασπρόπυργου, κλείνει 40 Χρόνια από την ίδρυσή του, υλοποιώντας πλήθος δράσεων με κύριο γνώμονα τη διατήρηση των εθίμων και της παράδοσης.
Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις των Ηπειρωτών φοιτητών της πόλης, αλλά και των φίλων του συλλόγου, που κατάφεραν να εισαχθούν σε Ανώτατες Σχολές, καθώς και τιμήθηκαν με ιδιαίτερο τρόπο πολλά από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου. Ο σύλλογος φέτος, τίμησε τις γυναίκες, οι οποίες βρίσκονται πάντα στο πλευρό του, και το χορευτικό του συλλόγου, το οποίο όσο πάει και αυξάνεται.
Επίσης ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τις κ.κ. Ίσκου Θάλεια, Καγιά Κατερίνα, Καγιά Χριστίνα, Σιώκη Ματίνα, Τζήμα Ευαγγελία, Ντάλα Μαρία, Δήμου Χρυσούλα, Παπά Ελιζέτα, Κωτσαλά Τερέζα, Τζήμα Μαρία, Κουριάς Νικόλαος, Δρόσου Λίνα, Τόλη Βασιλική, Ζηκοπούλου Βασιλική, Σερέπα Ισιδώρα, οι οποίες έφτιαξαν και προσέφεραν πίτες και γλυκά για την εκδήλωση. Επίσης τον φούρνο «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ», που για μία ακόμα φορά βρίσκεται αρωγός όλων των δράσεών του συλλόγου, προσφέροντας την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και διάφορα άλλα γλυκίσματα, καθώς και για την αμέριστη βοήθεια, με σκοπό την έκδοση του φετινού ημερολογίου του συλλόγου. Επιπρόσθετα, ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Γεωργία Τόλη, η οποία δώρισε χειροποίητα γούρια, που τα φτιάχνει μόνη της, τα οποία δόθηκαν στους φοιτητές που βραβεύτηκαν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογο Γυναικών «Η Κροκωνίς», όπου δώρισε στο σύλλογο έναν πανέμορφο δίσκο.
Τέλος, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ασπροπύργου ευχαριστεί θερμά όλες και όλους, τα Μέλη, τους Φίλους, τη Δημοτική Αρχή, την Περιφέρεια, την Πανηπειρωτική, και όλους Συλλόγους, που στέκονται πάντα στο πλευρό του και φυσικά όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Γιάννης Βασιλείου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ισίδωρος Τσίγκος, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Κωνσταντινίδης, Αντώνιος Καραμπούλας, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς, ο Πρόεδρος ΟΑΦΝΤΗ, κ. Γεώργιος Τσόκας, ο Πρόεδρος του “ATTICA TV”, κ. Κωνσταντίνος Τσολερίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου κατοίκων Παραλίας κ. Αντώνιος Κοναξής. Επίσης, ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε», κ. Ιωάννης Ηλίας, με του Δημοτικούς Συμβούλους, την κ. Ελένη Τσίγκου Μαυράκη και τον κ. Νικόλαος Νταλακώστα.
Από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, ο εκπρόσωπος κ. Χριστόφορος Τζαρτζούλης, Έφορος Πνευματικού Κέντρου, από την Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου «Ο Πύρρος», ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Ζήκος, από την Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου, η Γενική Γραμματέας, κ. Μαρίκα Γκόνη, από τη ΘΡΙΑ Εθελοντική ομάδα Ασπροπύργου, ο Πρόεδρος, κ. Βασίλειος Δέδες, από τον Σύλλογο Κροκωνις Γυναικών Σύλλογος, η Πρόεδρος κ. Μαρία Ρηγάτου, από τον Σύλλογος Άγιος Αλέξανδρος Γκορυτσάς-Ασπροπύργου, η Πρόεδρος κ. Ασπασία Συμεωνίδου, από τον Εξωραιστικός Σύλλογος Ήμερου Τόπου, ο Πρόεδρος, κ. Νικόλαος Ματθαίου, από τον Σύλλογο Εθελοντές σε φωλιά αετού , η κ. Μπατσίλα Μαρία, από τη Λαογραφική Εταιρεία Ασπροπύργου, ο κ. Κωνσταντίνος Βερούτης, και από το Αθλητικό Σωματείο «Κριός Ασπροπύργου»ο κ. Θεόδωρος Βάντζος.