Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας 1-2

Ανατροπή και διπλό στους "Ζωσιμάδες"

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη, πρώτη στη σεζόν, επικρατώντας 2-1 στα Γιάννινα του τοπικού ΠΑΣ.
Στο 63' ο Κοζορώνης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Ζάιρο μπήκε στο κέντρο της άμυνας του Αστέρα, νίκησε κατά κράτος τον Φαρίνια και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα γράφοντας το 1-0.
Στο 72΄ ο Γιαννούλης κάνει τη σέντρα από τα αριστερά, ο Λουισίτο Φαρίνια πιάνει την κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας, ο Μιχαήλ δεν προλαβαίνει να τον μαρκάρει στέλνει την μπάλα στη γωνία του Περιστερίδη κάνοντας το 1-1.
O Νίκο Φερνάντες στο 77΄ με εξαιρετική έμπνευση, βγάζει σέντρα-πάσα στον Μάσα κι ο Αργεντινός νικά τον Μπουκουβάλα στον αέρα και στέλνει την μπάλα στην εστία του Περιστερίδη γράφοντας το τελικό ΠΑΣ Γιάννινα -Αστέρας 1-2.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας (79' Καρανίκας), Λίλα, Ζάιρο, Κοζορώνης (76' Βιντάλ), Κούτρης, Μαμπουλού, Κόντε (55' Γιάκος)
Αστέρας Τρίπολης (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Σίλβα, Χαμντανί, Ευαγγέλου (64' Κυριακόπουλος), Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Καλτσάς, Φαρίνια (86' Ιωαννίδης), Τσιλιανίδης (76' Μάσα), Φερνάντες