Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν σε εξοχικές κατοικίες στα Ριζά, τη Νικόπολη και το Κανάλι Πρέβεζας

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάστηκαν, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, τρεις περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν τον Ιούλιο του 2016, σε εξοχικές κατοικίες στα Ριζά, στη Νικόπολη και στο Κανάλι Πρέβεζας.
Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Αναλυτικότερα, από την ανάλυση του τρόπου δράσης και την αξιολόγηση των προανακριτικών στοιχείων, διαπιστώθηκε η συμμετοχή του 30χρονου, στις παρακάτω περιπτώσεις κλοπών:
τα ξημερώματα της 12-07-2016 στα Ριζά Πρέβεζας, εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε κατοικία και αφαίρεσε μία τσάντα που περιείχε κοσμήματα, χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.
Την 13/14-07-2016 στη Νικόπολη Πρέβεζας, αφαίρεσε από πυλωτή σπιτιού μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Το μεσημέρι της 15-07-2016 στο Κανάλι Πρέβεζας, παραβίασε παράθυρο σπιτιού και αφαίρεσε μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ενώ διερευνάται η εμπλοκή του 30χρονου σε συναφείς πράξεις και ο εντοπισμός συνεργών του.