Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Με αριθμό ρεκόρ έκλεισαν οι εγγραφές του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Περισσότεροι από 2.000 δρομείς θα βρεθούν στην εκκίνηση του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων και στους αγώνες των 10 χλμ., 5 χλμ., Μαμά-Καρότσι και Παραλίμνιος Δρόμος για ΑμεΑ το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου.
Οι εγγραφές έκλεισαν με αριθμό ρεκόρ για την διοργάνωση, με τον αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς εκκίνηση θα πάρουν στις 9 το πρωί της Κυριακής περισσότεροι από 1000 δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και το εξωτερικό, καθώς υπάρχουν συμμετοχές από τη Γερμανία, την Ιταλία και την Κύπρο.
Όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και δεν έχουν πληρώσει το αντίτιμο, καλούνται να το καταβάλουν είτε στο Κέντρο Εγγραφών στην οδό Αβέρωφ 4 στα Γιάννενα, είτε στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το αργότερο έως την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η εγγραφή τους δεν θα θεωρείται έγκυρη.
Επίσης, όσοι έχουν καταβάλλει το ποσό συμμετοχής και δεν έχουν λάβει e-mail επιβεβαίωσης, καλούνται να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του αγώνα στο τηλέφωνο 6947786333 ή στο e-mail info@ioanninalakerun.gr
***
Ιατρική κάλυψη με την εγγύηση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας
Υπό την «ομπρέλα» της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας τίθεται ο φετινός επετειακός Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, που αναβαθμίζεται και σε επίπεδο ιατρικής κάλυψης.
Η οργανωτική επιτροπή του 10ου Γύρου Λίμνης ζήτησε τη συνδρομή του γιαννιώτη προέδρου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας Στέφανου Φούσα, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και θα δώσει και ο ίδιος το παρών την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, ημέρα του αγώνα των 30 χλμ.
Ο κ. Φούσας και ομάδα καρδιολόγων θα βρίσκονται από τις 8 το πρωί της Κυριακής στο σημείο της εκκίνησης, στην πλατεία Μαβίλη, όπου θα μπορούν να απευθύνονται πριν τον αγώνα όσοι έχουν ερωτήματα, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του Γύρου Λίμνης θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες.