Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Περιφέρεια Ηπείρου: Ανάδοχοι από την Ο.Ε. για έργα αποκατάστασης ζημιών στο Οδικό δίκτυο

Τους αναδόχους δύο έργων για την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Θεσπρωτίας ανέδειξε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, η οποία συνεδρίασε με την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη.
Το πρώτο έργο αφορά την αποκατάσταση των ζημιών του ασφαλτοτάπητα   στο 6ο χλμ της Ε.Ο. Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων από τη διασταύρωση Μαυρουδίου ως τη διασταύρωση Φιλιατών», προϋπολογισμού 248.000 ευρώ.
Το δεύτερο την  «Αποκατάσταση ζημιών τμήματος Επαρχιακής Οδού 4 (Μηλέα)», προϋπολογισμού  100.000 ευρώ.  Ανάδοχος και για τα δύο έργα αναδείχτηκε η ΕΛΙΓΜΟΣ Α.Ε..0
Επίσης η Οικονομική Επιτροπή:
Ανέδειξε  τους αναδόχους για τα έργα:
Ø  Συντήρηση- τμήματος της Εθνικής Οδού Ιωάννινα- Καλπάκι, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ. Ανάδοχος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.
Ø   Βελτίωση – αποκατάσταση επαρχιακής οδού προς Οξυά Κόνιτσας, προϋπολογισμού 40.400 ευρώ. Ανάδοχος Γ. Ντάφλης.
Ενέκρινε τη δημοπράτηση των έργων: 
Ø   Βελτίωση βατότητας Κάτω Ζάλογγο – Φτέρη - Δοβλά, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ.
Ø  Διαγράμμιση πεδινού επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε Άρτας, προϋπολογισμού 40.000 ευρώ.
Ανάδοχοι για ψεκασμούς ελαιοδέντρων στην Π.Ε. Πρέβεζας
Τέλος, η Ο.Ε. ενέκρινε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για την ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους ψεκασμό ελαιοδέντρων για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς στην Π.Ε. Πρέβεζας.  Συγκεκριμένα, για τον τομέα  Β΄ ανάδοχος αναδείχτηκε ο Κων. Δημ. Ζήσης και για τους τομείς Γ΄ και Ε΄ ο Θωμάς Σπ. Τζίμας.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr