Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Γκόγκος Χρήστος: Απάντηση στην καταγγελία του εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Ρεπετίστας

Είναι εύκολο στον καθένα να καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για αδιαφορία. Όταν η καταγγελία αυτή όμως προέρχεται από τον ίδιο τον εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας Ρεπετίστας, αποδεικνύεται περίτρανα δυστυχώς η ανικανότητα συνεργασίας του.
Για την Δημοτική Αρχή ο εκάστοτε εκπρόσωπος Τ.Κ., αποτελεί συνδιοίκηση και απαραίτητο όργανο για την εύρυθμη λειτουργία του.
Η Δημοτική Αρχή (τοπικοί αντιδήμαρχοι και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι), καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να επιλύσουν όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα απασχολούν τους συνδημότες μας όπως το σοβαρότατο πρόβλημα της ύδρευσης που προέκυψε πριν από μια εβδομάδα περίπου στην Τ.Κ. Ρεπετίστας και καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την άμεση επίλυσή του.
Ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Ρεπετίστας, επειδή δεν επισκευάσθηκε εγκαίρως ο συγκεκριμένος δρόμος (ο οποίος οδηγεί σε κτήμα συγγενικού του προσώπου), έχει το θράσος να καταγγέλλει αντιδήμαρχο χωρίς καν να αναφέρεται συγκεκριμένα σε κάποιον, ενώ ταυτόχρονα να συγχαίρει τον εαυτό του για την επίλυση του προβλήματος. Τέτοιες συμπεριφορές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν απλά άνευ σημασίας.

Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ανω Καλαμά
Χρήστος Γκόγκος