Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Αναλυτικότερα:
Συνελήφθη στους Μελιγγούς Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, μία 49χρονη ημεδαπή, ενώ αναζητείται ο 49χρονος σύζυγός της, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και ένα κυνηγετικό όπλο, τα οποία κατείχαν παράνομα.
Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατείχε και επέδειξε κατά τον αστυνομικό έλεγχο αλβανικό διαβατήριο με πλαστές σφραγίδες εισόδου και εξόδου ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε επιπρόσθετα μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
Συνελήφθη στην Αμπελιά Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει παράνομα μία κυνηγετική καραμπίνα.

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, μία 70χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, συνολικής ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματικής ποινής (5.000) ευρώ, για οικοδομικές παραβάσεις και απείθεια.