Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Δήμος Πωγωνίου: Φάρμακα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη Μαθητική Εστία Δολιανών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μια σημαντική προσφορά για την ανακούφιση των ανασφάλιστων δημοτών και των προσφύγων που φιλοξενούνται στη Μαθητική Εστία Δολιανών παρέλαβε ο Δήμος Πωγωνίου από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.
Η Ε.Κ.Ε. προσέφερε φάρμακα κάθε είδους τα οποία θα διατεθούν σε δημότες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και είναι ανασφάλιστοι καθώς και για να καλυφθούν ανάγκες των προσφύγων.
Τα φάρμακα παρέλαβε, εκ μέρους του Δημάρχου Πωγωνίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γαλίτσης, που ευχαρίστησε την Καρδιολογική Εταιρεία για την στήριξη και συμπαράσταση.
Ο Δήμαρχο Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Ε.Κ.Ε. η οποία έχει ως εξής:
«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
Σας ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά φαρμάκων για τους ανασφάλιστους δημότες και τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη Μαθητική Εστία Δολιανών.
Η συνεισφορά σας θα προσφέρει μεγάλη ανακούφιση στους άπορους και ανασφάλιστους κατοίκους του παραμεθόριου Δήμου Πωγωνίου και συγχρόνως θα επιλύσει το πρόβλημα φαρμακευτικής περίθαλψης στους πρόσφυγες.
Ευχόμαστε η κίνησής σας να βρει κι άλλους μιμητές.
Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση».


ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ