Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 7 Απριλίου

Η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί την Πέμπτη 7 Απριλίου, 24ωρη απεργία με συγκέντρωση στις 11:00 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενάντια στη διάλυση του ασφαλιστικού και της αντιλαϊκής πολιτικής.
Στους δρόμους κατεβαίνουν ελεγκτές εναέρια κυκλοφορίας, γιατροί, εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ, καθηγητές και δάσκαλοι, δημοσιογράφοι, μηχανικοί, και δικηγόροι.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ματαιώνονται όλες οι πτήσεις
Καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια την Πέμπτη λόγω της συμμετοχής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και των εργαζομένων στην Υπηρεσία της Πολιτικής Αεροπορίας, στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ  για τις 7 Απριλίου για το ασφαλιστικό.
Η απεργία των ελεγκτών θα ξεκινήσει στις 0:01 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (ξημερώματα Πέμπτης) και θα λήξει τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας (Πέμπτης).
Απεργούν οι Γιατροί και οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ.
Απεργούν οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του ΕΚΠΑ.


Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος των υπαλλήλων.
Απεργούν οι καθηγητές των σχολείων.
Τη συμμετοχή της στην 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στο δημόσιο, που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε και η ΟΛΜΕ.
Η ΕΣΗΕΑ, όπως ανακοίνωσε, «συμμετέχει μαζί με όλους τους κοινωνικούς φορείς στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016 και καλεί τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στη συγκέντρωση που γίνεται στις 11 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος.