Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

H Πασσαρώνα Ροδοτοπίου καταγγέλλει τη “φιλοξενία” στο Δελβινάκι

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία για τον αγώνα με την Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος εξέδωσε η Πασσαρώνα Ροδοτοπίου, καταγγέλλοντας τη φιλοξενία.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 ώρα 16:00 γήπεδο Δελβινακίου αγώνας για τον Α' Όμιλο της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΗΠ μεταξύ των ομάδων ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ – ΠΑΣΣΑΡΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ.
Ότι θα ήταν ένα ντέρμπι με τα χαρακτηριστικά αυτού για αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος το περιμέναμε.
Ότι η αντίπαλη ομάδα ως γηπεδούχος θα ήθελε να εκμεταλλευτεί την έδρα της το περιμέναμε.
Ότι όμως θα ζήσουμε στιγμές εμπνευσμένες από τις «ζωγραφιές» της SUPERLEAGUE ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
Προπηλακισμοί ποδοσφαιριστών μας, παραγόντων και φιλάθλων μας από το 1ο λεπτό, εξυβρίσεις και μάλιστα από ανθρώπους που είχαμε φροντίσει κατά το παρελθόν να τους βοηθήσουμε να αναδειχθούν αλλά και από τον «Πρόεδρο» του Πωγωνάτου (που λογικά θα έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα), προπηλακισμοί των διαιτητών τουλάχιστον 3 φορές χωρίς καμία επίπτωση για τους αντιπάλους.
ΕΥΤΥΧΩΣ δηλαδή που δεν είχαμε και ξυλοδαρμούς για να δέσει απόλυτα το γλυκό. Για να λέμε ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο των ημερών μας.
Όσο για τον διαιτητή της αναμέτρησης..... 
Έτοιμος για αγώνα επαγγελματικής κατηγορίας. Από όλα όσα διαδραματίστηκαν ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΟΝΟ τον προπονητή μας αποβάλλοντάς τον (ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ). 
Το γεγονός ότι έπρεπε σε κάθε απόφασή του που δεν άρεσε στους αντιπάλους να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι και να διακόπτουν τον αγώνα επιτιθέμενοι στον διαιτητή ή να μην τιμωρεί αντιπάλους που ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΒΡΙΖΑΝ ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή μας σίγουρα τον κατατάσσει σε διαιτητή TOP ΕΠΙΠΕΔΟΥ αντίστοιχου με τους συναδέλφους του που «ζωγραφίζουν» κάθε αγωνιστική στις επαγγελματικές κατηγορίες.
«Κύριοι» του Πωγωνάτου ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ. Τίποτα περισσότερο δεν αξίζει να αναφέρουμε για τον μεταξύ μας αγώνα. Χαλάλι σας αυτές οι νίκες, χαλάλι σας και η άνοδος εν τέλει.
«Κύριοι» διαιτητές αντιληφθείτε επιτέλους ότι με την ανοχή σας σε τέτοιες καταστάσεις δηλητηριάζετε ακόμη περισσότερο αυτό το άθλημα και διώχνετε αυτούς που θέλουν ερασιτεχνικά και μόνο να προσφέρουν.
Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε και το πρωτάθλημα να τελειώσει ΟΜΑΛΑ. Αν και διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις ως προς αυτό.

Ροδοτόπι 12 Μαρτίου 2016
Με τιμή

Το Δ.Σ.