Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Πεδινή Ιωαννίνων: Συνελήφθη 62χρονος ομογενής για μεταφορά και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης

Κατασχέθηκαν (652,6) γραμμάρια ηρωίνης

Συνελήφθη, σήμερα (16-03-2016) το πρωί, στην Πεδινή Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 62χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό την εμπορία.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων, σήμερα το πρωί στον κόμβο της Πεδινής Ιωαννίνων, εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 62χρονος δράστης και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο συσκευασίες που περιείχαν (652,6) γραμμάρια ηρωίνης, τις οποίες είχε αποκρύψει ο δράστης κάτω από τα ρούχα του, κολλημένες με μονωτική ταινία.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 62χρονου, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ οι έρευνες και η προανάκριση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.