Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση της Δ/νσης Κοιν. Μέριμνας της Περιφέρειας για την ενίσχυση ιδρυμάτων κοινωνικής φροντίδας την εορταστική περίοδο

Από τη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου και στο πλαίσιο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας, το οποίο λειτουργεί εδώ και πέντε συνεχόμενα έτη, παραδόθηκαν κατά τη διάρκεια των Εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είδη διατροφής σε ιδρύματα κοινωνικής φροντίδας παιδιών και ηλικιωμένων, καθώς και σε όλες τις Μητροπόλεις της Ηπείρου, προκειμένου να ενισχυθεί το τεράστιο έργο αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία.
Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς:


-ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ Ιωαννίνων Α.Ε (ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ)
-Μύλοι Ιωαννίνων «ο Νεομάρτυς Γεώργιος» –Ζωγράφου Τσομπανίδη Υιοί Ο.Ε.
-ΦΑΡΜΑ ΝΑΚΗΣ Α.Ε.
-ΑΥΓΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
-Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος
Για την ευγενική προσφορά τους σε πολύ σημαντική ποσότητα προϊόντων και για την συνεχόμενη υποστήριξη στο έργου μας .
Επίσης, από την συνεργασία με το εθελοντικό σωματείο «Άρτος- Δράση» που δραστηριοποιείται και στην περιοχή μας πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση των σχολικών μονάδων της Ηπείρου, η οποία διήρκεσε ένα μήνα ξεκινώντας από τις 23 Νοεμβρίου 2015 στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού. Η ανταπόκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και πολλών σχολικών μονάδων υπήρξε σημαντική και συγκινητική και εξασφαλίστηκε ποσότητα τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής από τα οποία ενισχύθηκαν επίσης οι ανωτέρω φορείς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πράξεις σαν αυτές που διακρίνονται από ανιδιοτέλεια και ανθρωπισμό έχουν διπλό νόημα και αξία, αφού παράλληλα ενθαρρύνουν και ενισχύουν τις προσπάθειές μας για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της περιοχής μας και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr