Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Συλλήψεις τριών ατόμων στην Άρτα, στην Πρέβεζα και στα Ιωάννινα, για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τρία άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
1. Χθες (29-09-2015) το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης δύο ετών και ενός μηνός, για φοροδιαφυγή και μη καταβολή εισφορών στο ΙΚΑ.
2. Χθες (29-09-2015) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών, για παραβάσεις του ΚΟΚ.
3. Προχθές (28-09-2015) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής-3.000- ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.