Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Συλλήψεις πέντε ατόμων στην Ηγουμενίτσα, στην Πρέβεζα και στα Ιωάννινα, για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, πέντε άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
1. Χθες (02-09-2015) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, μία 45χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης έξι μηνών, για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.
2. Χθες (02-09-2015) αργά το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δύο ετών, για κλοπή.
3. Χθες (02-09-2015) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 25 και 45 ετών, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Κέρκυρας, για επαιτεία.
4. Σήμερα (03-09-2015) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 63χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, ποινής συνολικής φυλάκισης είκοσι μηνών, για ενδοοικογενειακή βία και πλαστογραφία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.