Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσκεψη του Σταύρου Καλογιάννη σε χωριά του Δήμο Πωγωνίου

Διαμερίσματα του Δήμου Πωγωνίου επισκέφθηκε ο Σταύρος Καλογιάννης και συγκεκριμένα το Καλπάκι, το Δελβινάκι, τη Βήσσανη, τον Άγιο Κοσμά, το Ωραιόκαστρο, το Κεφαλόβρυσο και το Βασιλικό.
Στο Καλπάκι επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Κ. Καψάλη και υπαλλήλους, οι οποίοι του εξέθεσαν την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ΟΤΑ και τις ανησυχίες τους για το μέλλον, εφ’ όσον συνεχιστεί η ίδια πολιτική.
Στο Δελβινάκι συναντήθηκε με κατοίκους, επισκέφθηκε την αστυνομία όπου συζήτησε με συνοριοφύλακες θέματα όπως η ασφάλεια των συνόρων και την αναβάθμιση της φύλαξής τους, και το Κέντρο Υγείας όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους και τον διευθυντή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς το Κέντρο σηκώνει μεγάλο βάρος λόγω της θέσης του στην ευρύτερη περιοχή.
Στα υπόλοιπα διαμερίσματα συζήτησε κυρίως θέματα που αφορούν στην ενίσχυση της κτηνοτροφίας. 


Δήλωσε δε: «Η καθημερινή επικοινωνία μου με κατοίκους του νομού μας, από τα Μαστοροχώρια μέχρι τα Δερβίζιανα και από τη Χαραυγή μέχρι τα Πράμαντα, μας γεμίζει με αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.
Οι συμπολίτες μας αναγνωρίζουν ότι παρασύρθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο από τις αστήρικτες υποσχέσεις των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα απ’ όσα υπόσχονταν, με κλειστές Τράπεζες και επιστροφή στην ύφεση και πλέον επιστρέφουν στην Νέα Δημοκρατία, ώστε να επανέλθει η χώρα μας στην πολιτική ομαλότητα και την οικονομική σταθερότητα.
Η Νέα Δημοκρατία έχει ανακτήσει ήδη το χαμένο έδαφος και διεκδικεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, ώστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να εξασφαλίσει οριστικά της ευρωπαϊκή της προοπτική».

Σήμερα ο Σταύρος Καλογιάννης επισκέπτεται διαμερίσματα του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.