Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Συνάντηση του Αντώνη Φούσα με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Μία μακρά και ενδιαφέρουσα συνάντηση και συζήτηση είχε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ιωαννίνων κ. Αντώνης Φούσας με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Ο κ. Φούσας, αφού συνεχάρη πρώτα τον κ. Μεϊμαράκη για τα νέα του καθήκοντα και για τη μέχρι τώρα άριστη και πατριωτική του στάση και ιδίως για τη στήριξη της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μας, έκανε συγκεκριμένες, και μάλιστα γραπτές, προτάσεις, όπως για την ανάγκη άμεσης ενεργοποίησης όλων των οργανώσεων του κόμματος και ακόμη, ότι θα πρέπει η ΝΔ. και ο ίδιος να πάρουν άμεσες πρωτοβουλίες για τις απολύτως απαραίτητες θεσμικές αλλαγές της χώρας μας.
Επίσης, ο κ. Φούσας συμφώνησε απολύτως για την ορθή κατεύθυνση του κόμματος προς το μεσαίο και κεντρώο χώρο και πρότεινε στον κ. Μεϊμαράκη, εν όψει των μεγάλων δυσκολιών που περνά η χώρα μας κατά την περίοδο αυτή, να κάνει ο ίδιος γενικό προσκλητήριο φιλοευρωπαϊκών προσωπικοτήτων, που έχουν διακριθεί στον επιστημονικό και επαγγελματικό τους χώρο και να δώσει έτσι έναν αέρα ανανέωσης των στελεχών του κόμματος, κάτι που είναι, ιδίως σήμερα, απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας.
Ο κ. Μεϊμαράκης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τον κ. Φούσα, και, αφού του είπε ότι συμφωνεί απολύτως με τις προτάσεις του, υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα κινήσει τις διαδικασίες, τόσο για την καλύτερη οργάνωση του κόμματος, όσο και για την ανανέωση των στελεχών του και επίσης, ότι θα κινήσει τις διαδικασίες για τις αναγκαίες θεσμικές αλλαγές του κράτους.