Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 3-1

Ανεπίδεκτος μαθήσεως, … μια από τα ίδια!

Μανιάς (κεφαλιά 5'), Σάμπο (αυτογκόλ 51'), Τσάβες (σουτ 75'), Βίτορ (σουτ 92)'

Ο ΠΑΣ αξιοποίησε τα «δώρα» του ΠΑΟΚ και τον συνέτριψε (3-1) για δεύτερη σερί χρονιά στους «Ζωσιμάδες», πανηγυρίζοντας έτσι το πρώτο του φετινό «τρίποντο».
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ευτύχησε να σκοράρει πολύ νωρίς και συγκεκριμένα  στο 4' καθώς ο Όλσεν έκανε κάκιστη έξοδο ύστερα από εκτέλεση πλαγίου από τα δεξιά, αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Μανιάς και με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο 6' δεν δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΟΚ, στις τάξεις του οποίου ζήτησαν παράβαση για χέρι του Μπέριου μετά από γύρισμα του Ζάιρο.
Στο 51' οι γηπεδούχοι πήραν αέρα δύο τερμάτων καθώς με αυτογκόλ του Σάμπο έγινε το 2-0 για τον ΠΑΣ.
Ο Ίλιτς γύρισε μέσα στην περιοχή και ο Σλοβάκος αντί να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του "Δικεφάλου".
Στο 75' ο ΠΑΣ έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, έφτασε στο 3-0 μετά από σουτ του Τσάβες (έπειτα από ωραία σκαφτή μπαλιά του Τζημόπουλου στην περιοχή).
Στο 91' μετά από εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και έτσι δεν έγινε το 4-0 ενώ ο Βίτορ στις καθυστερήσεις (92') έκανε το 3-1.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπεριος, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Ίλιτς (Γιάκος 71'), Τσάβες (Σαπαλίδης 86'), Ακόστα, Μανιάς (Φερφελής 79')
ΠΑΟΚ: Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Κόστα, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Σάμπο (Ροντρίγκες 60'), Πέλκας, Ζάιρο, Μακ (Μυστακίδης 70')