Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Διανομή σπορ υποδημάτων σε παιδιά Ιδρυμάτων Παιδικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου

Μία ακόμη δράση, στο πλαίσιο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου, ολοκληρώθηκε με τη συνεργασία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Εθελοντισμού κ. Ιωάννη Καραμπίνα και της Εθελοντικής Οργάνωσης "Μαζί για το παιδί".
Συγκεκριμένα, η Εθελοντική Οργάνωση προσέφερε καινούργια υποδήματα -σπορ για τις ανάγκες των Ιδρυμάτων Παιδικής Προστασίας της Περιφέρειας (Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ.).
Τα ιδρύματα που ενισχύθηκαν στο έργο τους είναι :
Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Ιωαννίνων
Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Κόνιτσας
Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Πωγωνιανής
Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Θεσπρωτίας
Το Οικοτροφείο «Το Άνθος» της Ιεράς Μονής Δουραχάνης
Η Μ.Κ.Ο. «Κιβωτός του Κόσμου» στην Πωγωνιανή

Ενορία Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Περιβλέπτου πόλεως Ιωαννίνων
Επίσης διατέθηκε αριθμός υποδημάτων για την κάλυψη αναγκών που είχαν επισημανθεί από τις υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας των Δήμων Ιωαννιτών, Αρταίων και των Μητροπόλεων Νικοπόλεως και Πρέβεζας, Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Καραμπίνας, μετέφερε στην Εθελοντική Οργάνωση "Μαζί για το παιδί" τις ευχαριστίες της Περιφέρειας, τόσο για την ανταπόκριση στο αίτημα που είχε υποβάλλει, όσο και για την ενεργή συμμετοχή της στη διανομή των υποδημάτων. "Η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει τη συνεργασία της με εθελοντικές οργανώσεις, φορείς και ευαισθητοποιημένους πολίτες, προκειμένου να βοηθηθούν συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση. Τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα ακολουθήσουν κι άλλες στο μέλλον, στηρίζοντας ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες", πρόσθεσε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης I. Kαραμπίνας.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr