Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ: Η θεατρική Ομάδα Ραφταναίων παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Μαντζουράνα στο κατώφλι … γάιδαρος στα κεραμίδια», την Τετάρτη 29 Ιουλίου, ώρα 21:15

Η θεατρική Ομάδα Ραφταναίων παρουσιάζει στον Παρακάλαμο Πωγωνίου, τη θεατρική παράσταση «Μαντζουράνα στο κατώφλι … γάιδαρος στα κεραμίδια», την Τετάρτη 29  Ιουλίου, ώρα 21:15.
Η "Μαντζουράνα στο κατώφλι …γάιδαρος στα κεραμίδια" είναι μία λαϊκή επιθεώρηση, στα κοινωνικοπολιτικά γεγονότα της χώρας μας, του Γιώργου Αρμένη, μια ιστορική παράσταση που για πρώτη φορά ανέβηκε το 1979.
Η "Μαντζουράνα", διαχρονική και επίκαιρη όσο ποτέ, παρουσιάζει με χιούμορ και τόλμη την Ελλάδα του 20ου αιώνα μέσα από ιστορικά γεγονότα που τη σημάδεψαν και φτάνει μέχρι το σήμερα.
Τρεις νέοι από ένα χωριό της Ελλάδος, με στόχο να κυνηγήσουν την τύχη τους, είναι οι βασικοί ήρωες του έργου, με τον καθένα ν ακολουθεί διαφορετικό δρόμο.
Ο Γιώργος Αρμένης θυμίζει μέσα απ την παράσταση ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτά που μας πλήγωσαν και εξακολουθούν να μας πληγώνουν.
Του χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας παραχώρησε το συγκεκριμένο θεατρικό έργο.
Είναι τιμή της Θε.Ο.Ρα
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παπαρούνης
Στίχοι-Μουσική: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ
Χορογραφίες: Πένυ Παπαϊωάννου

22 ερασιτέχνες ηθοποιοί και 5μελής ορχήστρα επί σκηνής.