Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Περιφέρεια Ηπείρου: Tην Παρασκευή 12 Ιουνίου το τελικό συνέδριο για το έργο ΜedLS

Η Περιφέρεια Ηπείρου ως εταίρος του έργου «Μεσογειακός Τρόπος Ζωής» (MedLS) διοργανώνει την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 και ώρα 19.00 στο Ξενοδοχείο Olympic Ιωάννινα (Μελανίδη 2 & Μιχ. Αγγέλου) Συνέδριο για την ολοκλήρωση-κλείσιμο του έργου.
Στο Συνέδριο θα γίνει παρουσίαση των αποτελεσμάτων του από τους εταίρους καθώς και κατάθεση προτάσεων για την επιχειρηματική εκμετάλλευση του Μεσογειακού Τρόπου Ζωής από τα μέλη του δικτύου που αναπτύχθηκε.
Το Συνέδριο Κλεισίματος διοργανώνονται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013 και του έργου με τίτλο «Mediterranean Life Style - Μεσογειακός Τρόπος Ζωής)»  (ακρωνύμιο: MedLS).


Επίδειξη μαγειρικής μεσογειακής διατροφής στο κέντρο των Ιωαννίνων
Το πρωί της ίδιας ημέρας (από τις 10 μέχρι τη μία το μεσημέρι) η Περιφέρεια διοργανώνει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση (RoadShow), στον πεζόδρομο Μιχαήλ Αγγέλου και Μελανίδη στην πόλη των Ιωαννίνων.
Στόχος του  Road Show είναι η ενημέρωση των κατοίκων, των μαθητών, των επισκεπτών και των επιχειρηματιών της περιοχής σχετικά με το έργο «Μεσογειακός Τρόπος Ζωής – MedLS».
Κατά τη διάρκεια του Roadshow θα γίνει επίδειξη μαγειρικής μεσογειακής διατροφής, θα διανεμηθεί υλικό που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου και τέλος θα αναπτυχθούν τα πλεονεκτήματα της μεσογειακής διατροφής.

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr