Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν δύο έμποροι ναρκωτικών (άνδρας-γυναίκα), για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης

Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε σήμερα μετά τα μεσάνυκτα ύστερα από αιφνιδιαστική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων

Κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους ενός (1) κιλού και (247,1) γραμμαρίων

Συνελήφθησαν, σήμερα (22-06-2015) μετά τα μεσάνυκτα στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Άρτας, στην περιοχή της Πεδινής Ιωαννίνων, ύστερα από αιφνιδιαστική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 26χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα μετά τα μεσάνυκτα ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 33χρονος ως οδηγός και η 26χρονη ως συνοδηγός, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, πέταξαν στο έδαφος μία τσάντα, που περιείχε τρεις συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» συνολικού βάρους -1.245- γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.
Επίσης, κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους (2,1) γραμμαρίων που βρέθηκε στην κατοχή του 33χρονου, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.