Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Πρόσκληση Παρουσίασης του Πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου στα Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου 2015 και ώρα 18:00-20:00 στο χώρο των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ.
Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση του Ιδιωτικού Πανεπιστημίου Κύπρου Frederick που λειτουργεί στην Κυπριακή Δημοκρατία, από  το Σεπτέμβριο του 2007.
Αποστολή του Πανεπιστημίου Frederick είναι η παροχή ευκαιριών μάθησης μέσω της διδασκαλίας και της έρευνας στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, των γραμμάτων και των τεχνών, καθώς και η γενικότερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Η εκπαίδευση που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Frederick είναι υψηλού ποιοτικού επιπέδου και οδηγεί σε αναγνωρισμένα προσόντα, που εξασφαλίζουν στους αποφοίτους του επιστημονική και επαγγελματική σταδιοδρομία, κινητικότητα και ανταγωνιστικότητα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό.
Στο Πανεπιστήμιο Frederick καλλιεργείται, μεταδίδεται και εφαρμόζεται η διεπιστημονική ανταλλαγή γνώσεων.
Στο Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργούν έξι Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.
Οι επίσημες γλώσσες του Πανεπιστημίου είναι η Ελληνική και η Αγγλική.
Οι ομιλητές στο τέλος της εκδήλωσης θα είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Πανεπιστήμιο και θέματα σπουδών.
Η παρουσία σας, θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


Εκ της Διευθύνσεως