Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για την συντήρηση δικτύων-ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ»
Ο Δήμαρχος Πωγωνίου διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για την συντήρηση δικτύων-ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων»  αξίας  20.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (23%).
Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στο Καλπάκι την 8-04-2015 ημέρα Τετάρτη με ώρα έναρξης υποβολής προσφορών την 10:00 π.μ. και ώρα λήξης την 11:00 π.μ. ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής.
Εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό δεν απαιτείται.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την παραλαβή των τευχών δημοπράτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου Πωγωνίου στο Καλπάκι, υπεύθυνη Τάγκα Δροσούλα και στο τηλέφωνο 26533 60119, Γραφείο Προμηθειών, Υλικού Εξοπλισμού και Υπηρεσιών.
Για την προμήθεια της πλήρους διακήρυξης που περιλαμβάνει και το έντυπο οικονομικής προσφοράς παρακαλούμε ακολουθήστε τον υπερσύνδεσμο http://www.pogoni.gr/index.php/registration-documents  και υποβάλετε τα στοιχεία σας.