Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 3-1

Διαβασμένος ο ΠΑΣ επικράτησε με σκορ 3-1 του Ολυμπιακού

Οι γηπεδούχοι έμειναν με αξιώσεις στην κούρσα της 5ης θέσης, αντίθετα ο Ολυμπιακός προβλημάτισε αγωνιστικά και δεν κατάφερε να φύγει με βαθμούς από τους "Ζωσιμάδες".
Στο 32' ο Ίλιτς μετά από λάθος του Μιλιβόγεβιτς με ένα εξαιρετικό  πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ρομπέρτο, σημειώνοντας το 1-0 για τον ΠΑΣ.
Στο 42' ο Ίλιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας των "ερυθρολεύκων" εντελώς αμαρκάριστος και παρά το γεγονός πως έδειχνε να σπαταλά την ευκαιρία, ήρθε ο επίσης αμαρκάριστος Μανιάς να νικήσει από δύσκολη γωνία τον Ρομπέρτο για το 2-0.
Στο 69' ο Μιλιβόγεβιτς με ένα βολέ από τα 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη, μειώνοντας σε 2-1.
Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απομάκρυναν δύο φορές την μπάλα πάνω από την γραμμή στις προσπάθειες των Κασάμι και Μπενίτες και στην εξέλιξη της φάσης ο Ακόστα στην κόντρα έγραψε το 3-1!

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (77' Μπέριος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ντάσιος (46' Ναδάλες), Τσουκαλάς, Ίλιτς (90' Σαπαλίδης), Τσάβες, Ακόστα, Χαρίσης.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά (65' Κασάμι), Ντοσεβί, Φορτούνης (52' Μπενίτες), Ντομίνγκες (65' Ντομίνγκες), Χάρα.