Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ντούσκα Μαρίνα: Υποψήφια με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Νομό Πρεβέζης

Αγαπητοί συμπολίτες,
Στις εκλογές της 25ης Γενάρη 2015 το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών προτάσσει το ριζοσπαστικό και ανανεωτικό πρόγραμμά του στοχεύοντας σε ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο θα εγγυάται προοδευτικές αξίες, ασφάλεια και ευημερία στους πολίτες για μια Ελλάδα αξιών, δικαιοσύνης και δημιουργίας.
Σε αυτές τις εκλογές ο κύκλος της μεταπολίτευσης κλείνει και θα πρέπει να ξανασχεδιάσουμε το μέλλον. H προσέλευση του πολίτη στην κάλπη αποτελεί κίνηση υπευθυνότητας και ωριμότητας. Ο ίδιος ο πολίτης, με τη δική του ψήφο είναι αυτός που μπορεί να διαμορφώσει, να ανανεώσει και να αλλάξει το πολιτικό σύστημα. Πρέπει να δοθεί ψήφος προοπτικής και όχι ψήφος αντίδρασης. Ο πολίτης θα πρέπει νηφάλια λοιπόν να αποφασίσει και να επιλέξει.
Να επιλέξει τον δρόμο της ευθύνης, όμως να επιλέξει και τα πρόσωπα που θα υπηρετήσουν αυτό το σκοπό.
Να εμπιστευθεί νέα πρόσωπα που μπορούν να υπηρετήσουν ένα ελληνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας, με τις γνώσεις τους, τις αξίες και το ήθος τους. Η νέα γενιά, η γενιά μου, βγαίνει μπροστά στην πολιτική χωρίς φόβο, διότι είναι υποχρέωσή μας στα δύσκολα να βγούμε μπροστά.
Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να στρατευτώ στο κάλεσμα του Κινήματος Δημοκρατικών Σοσιαλιστών, του Γιώργου  Παπανδρέου, να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση και να θέσω υποψηφιότητα στο Νομό Πρεβέζης. Σε ένα Νομό από τον οποίο κατάγομαι και ο οποίος δυστυχώς είναι πρώτος στη φτώχια και την ανεργία. 


Με πολλές χρόνιες παθογένειες, αλλά όμως ένας Νομός με τεράστια περιθώρια ανάπτυξης και προοπτικής.
 Για μένα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη ευθύνη η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με ιδρυτή τον Γιώργο Παπανδρέου. Οι Αρχές και οι Αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκα είναι η αλήθεια, η ανιδιοτελής προσφορά, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο και κυρίως η συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων. Αυτές τις Αρχές δεσμεύομαι να υπηρετήσω.
Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη και σύντομη μάχη. Οι οικονομικοί πόροι σχεδόν μηδαμινοί και χωρίς κομματικό μηχανισμό με μόνο όπλο τον πολιτικό μου λόγο και φίλους καλούς. Όμως θα αγωνιστώ και θα δώσω τη μάχη σε αυτές τις εκλογές για το καλό του τόπου μου, για το καλό της χώρας μου.
Σας καλώ όλους σε αυτό τον αγώνα γιατί μόνο μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Πάμε μαζί από την αρχή!
Καλό αγώνα!
Ντούσκα Μαρίνα
Υποψήφια Βουλευτής
Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών
Νομού Πρεβέζης

Βιογραφικό Ντούσκα Μαρίνα
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο της Γερμανίας. Είναι απόφοιτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεχίζει τις σπουδές της ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).Ομιλεί άριστα Γερμανικά και Αγγλικά. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως γεωπόνος, διατηρώντας την δικιά της επιχείρηση, στην πόλη της Πρέβεζας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Από τα νεανικά  χρόνια έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα. Με την πολιτική ασχολήθηκε για πρώτη φορά αγωνιζόμενη για τη δημόσια εκπαίδευση, μέσα από τους κόλπους του μαθητικού κινήματος στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Στα 16 της εντάχθηκε στη Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ.  Μονάχου- Γερμανίας. Κατά τα φοιτητικά της χρόνια , ήτανε μέλος και ασχολήθηκε ενεργά με την ΠΑΣΠ και στη συνέχεια της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. όπου διατέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. Α’ Αθήνας. Από τον Ιούλιο του 2013 μέχρι τις αρχές Γενάρη 2015 ήτανε Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πρέβεζας, όπου και παραιτήθηκε από μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Νομαρχιακής. Είναι ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Α. Παπανδρέου.