Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Παρακάλαμος: Με λαμπρότητα και φέτος οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Ηπειρώτη Μακεδονομάχο Παύλο Μελά

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Ηπειρώτη Μακεδονομάχο Παύλο Μελά, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στον Παρακάλαμο Πωγωνίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης, η εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Ν.Δ. κα Άννα Ασημακοπούλου, ο βουλευτής της Ν.Δ. Ιωαννίνων κ. Σταύρος Καλογιάννης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Στρατού, της Πυροσβεστικής, Συλλόγων και Τοπικών Φορέων και πλήθους κόσμου..
Της επιμνημόσυνης δέησης προέστη ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Ιωήλ, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και αγώνα δρόμου μεταξύ των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Παρακαλάμου.
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Παρακαλάμου, στην οποία απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό,  ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης.
Ακολούθησε η κεντρική ομιλία από τον εκπαιδευτικό κ. Σωκράτη Οικονόμου.