Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, συμμετείχε στις 30 Σεπτεμβρίου 2014 στον εορτασμό της ημέρας μνήμης των Εθνικών Ευεργετών

Η ημέρα μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών καθιερώθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα 1Α/2007, ύστερα από πρωτοβουλία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και φορείς υλοποίησης είναι οι Περιφέρειες όλης της Χώρας και οι κατά τόπους Περιφερειακές ενότητες.
 Φέτος η ημέρα μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών εορτάστηκε με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια σ' όλη τη χώρα.
Στην Αττική στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Περιφέρεια συμμετείχε αντιπροσωπεία από το Δ.Σ. της Π.Σ.Ε., αποτελόυμενη από τον Έφορο Οικονομικών Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, την Ειδική Γραμματέα Ελευθερία Σιαμέτη και το Μέλος του Δ.Σ. Ηλέκτρα Κίκη, στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στην Παλαιά Βουλή.
Η Π.Σ.Ε. αναγνωρίζοντας τη μεγάλη βαρύτητα και το ρόλο της εθνικής ευεργεσίας πρωτοστατεί στις ημέρες μνήμης των εθνικών μας ευεργετών και στις εκδηλώσεις των συλλόγων μελών της, που διοργανώνουν για το ρόλο της ευεργεσίας και τους Ηπειρώτες Εθνικούς Ευεργέτες.

Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ