Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Περίληψη Διακήρυξης Πρόχειρου μειοδοτικού για την «Προμήθεια τροφίμων του Δήμου ΠΩΓΩΝΙΟΥ και του Ν.Π.Δ.Δ

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
Προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων του Δήμου ΠΩΓΩΝΙΟΥ και του Ν.Π.Δ.Δ.»,   συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 61.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία του Δημοτικού Καταστήματος Καλπακίου (κεντρικό Δημαρχείο) στις 20-08-2014 ημέρα Τετάρτη, με ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών  η 10η π.μ. και ώρα λήξης η 11η π.μ.
Στο διαγωνισμό δικαιούνται να λάβουν μέρος φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις /κοινοπραξίες αυτών ή συνεταιρισμοί της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, εφόσον ασκούν δραστηριότητα, συναφή με το προκηρυσσόμενο αντικείμενο.
Μαζί με την προσφορά πρέπει να κατατεθεί και εγγύηση συμμετοχής ποσού που αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% με το Φ.Π.Α. επί της συνολικής δαπάνης της κατηγορίας που συμμετέχει.
Η διάρκεια της σύμβασης αρχίζει αμέσως μετά την υπογραφή της και ισχύει μέχρι ένα έτος από την ημερομηνία υπογραφής της. Κριτήριο κατακύρωσης: ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τα τεύχη δημοπράτησης μέχρι το αργότερο την προηγούμενη ημέρα της ημερομηνίας διεξαγωγής του διαγωνισμού, είτε από το Δήμο Πωγωνίου – Γραφείο Προμηθειών [κεντρικό κτίριο Δημαρχείου στο Καλπάκι, τηλ. 2653360119, πληροφορίες Τάγκα Δροσούλα] είτε ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Δήμου (www.pogoni.gr)

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ