Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Φιλιάτες Θεσπρωτίας: Εξιχνιάσθηκε κλοπή πορτοφολιού ηλικιωμένου

Εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μία 19χρονη ημεδαπή Ρομά

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, κλοπή πορτοφολιού ηλικιωμένου, η οποία διαπράχθηκε προχθές (28-07-2014) το μεσημέρι μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών.
Για την υπόθεση, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας 19χρονη ημεδαπή Ρομά, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της κλοπής.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την ενεργηθείσα αστυνομική έρευνα, χθες το πρωί, η 19χρονη μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών αφαίρεσε από την τσέπη ηλικιωμένου ημεδαπού, το πορτοφόλι του που περιείχε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.
Αντιλαμβανόμενη την κλοπή σε βάρος του, ο 88χρονος ημεδαπός ειδοποίησε τις Αστυνομικές Αρχές, ενημερώνοντας για το περιστατικό και δίνοντας στοιχεία για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά και την εμφάνιση της δράστιδας.
Με βάση τη δοθείσα περιγραφή, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν την 19χρονη.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.