Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Γιάννενα: Σύλληψη 37χρονης αλλοδαπής για κλοπή

Η 37χρονη καθοδήγησε τον 5χρονο γιο της να κλέψει τον βαπτιστικό σταυρό, κατά τη διάρκεια μυστηρίου βάπτισης σε εκκλησία

Συνελήφθη, χθες (27-07-2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστήριξης Ιωαννίνων, μία 37χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, ο 5χρονος ανήλικος γιος της αλλοδαπής, παρακινούμενος και καθοδηγούμενος από την ίδια, εισήλθε σε εκκλησία στα Ιωάννινα κατά τη διάρκεια τέλεσης βάπτισης και αφαίρεσε το χρυσό βαπτιστικό σταυρό. Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή πεζός μαζί με τη μητέρα του, που τον ανέμενε έξω από την εκκλησία.
Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 37χρονη αλλοδαπή στην πόλη των Ιωαννίνων.
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή της και σε άλλες παράνομες πράξεις.