Κυριακή 11 Μαΐου 2014

«Άρωμα νίκης» από Δολιανά και Αγία Μαρίνα για τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Ιωάννη Ντόντη


Δελτίο τύπου
Πανηγυρικό το κλίμα και άρωμα νίκης από τα Δολιανά για τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Ιωάννη Ντόντη και την παράταξη του "Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι". 
Σε μία κατάμεστη αίθουσα και με κόσμο έξω από αυτήν πραγματοποιήθηκε η ομιλία του κ. Ντόντη, ο οποίος συνοδευόταν από πολλά στελέχη του και φυσικά βροντερό παρών έδωσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής (Μποντίνης Γρηγόριος, Μάτσικας Ευάγγελος, Τζαβέλλας Μιχαήλ, Χαρισιάδη Μαριάνθη, Γόγολος Δημήτριος, Ζήνα Χριστοδούλου, Μπόσιας Μιχαήλ και Οικονόμου Ηλίας), αλλά και οι υποψήφιοι τοπικοί (Δόκος Αλέξιος, Κέκος Κωνσταντίνος, Τσάκα Όλγα και Χαλκιά Μαρία).

Ο κόσμος συμφώνησε σε όλες τις παραμέτρους με τον κ. Ντόντη και ζητούσαν επιμόνως μία άμεση λύση για να μπορέσει το χωριό τους -και όχι μόνο- να μπορέσει να σταθεί και πάλι με αξιοπρέπεια, καθώς η νυν δημοτική αρχή έχει απαξιώσει το δήμο Πωγωνίου.
Τα ζητήματα τα οποία απασχόλησαν τη συζήτηση ήταν το πρόγραμμα του κ. Ιωάννη Ντόντη, το οποίο και αγκάλιασε ο κόσμος και φυσικά τα ερωτήματα που τέθησαν, ήταν ζητήματα μείζονος σημασίας, όπως η ασφάλεια, η υγεία, η καθαριότητα, η ανεργία και φυσικά να μπορεί να ακούγεται η φωνή της τοπικής αρχής, η οποία μέχρι τώρα δεν μπορεί να εισακουστεί.
 Ο κ. Ντόντης άκουγε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλα τα ερωτήματα και τις απορίες και αφού απάντησε σε όλα τα ζητήματα, δεσμεύτηκε πως όταν γίνει δήμαρχος μετά τις εκλογές τις 18ης Μαΐου, η τοπική αρχή θα έχει φωνή και θα μπορεί πλέον να έχει ουσιώδη διάλογο με τη δημοτική αρχή και πως το ΠΩΓΩΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥΣ.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ
Νωρίτερα ο κ. Ντόντης είχε επισκεφτεί και την Αγία Μαρίνα, όπου και εκεί ο κόσμος τον περίμενε και συνομίλησε μαζί του, για τα μεγάλα προβλήματα του χωριού, προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν άμεσα και πως πρώτη του μέριμνα μόλις αναλάβει δήμαρχος, είναι να συνομιλήσει άμεσα με την τοπική αρχή για να μπορέσουν να υλοποιήσουν και να επιλύσουν όλα τα σοβαρά ζητήματα που μαστίζουν τον τόπο.
Ο κ. Ντόντης ανέπτυξε το πρόγραμμα του, επεσήμανε τα μεγάλα λάθη της νυν δημοτικής αρχής και τόνισε πως κύριο μέλημα του, μόλις αναλάβει καθήκοντα δημάρχου, είναι η αποκατάσταση της οποιασδήποτε αδικίας και φυσικά, πάνω απ' όλα οι κάτοικοι του δήμου Πωγωνίου να νιώσουν ασφάλεια, κάτι το οποίο σήμερα δεν αισθάνονται.
Πρόγραμμα περιοδείας
Κυριακή 11 Μαΐου
11:00 Πωγωνιανή
13:00 Δρυμάδες-Σταυροσκιάδι
17:30  Κτίσματα
18:30  Χαραυγή
19:30  Καστάνιανη

Γραφείο τύπου
"Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι"
Τρόποι επικοινωνίας: giatopogoni@gmail.com
και στο facebook: giatopogoni@gmail.com