Σάββατο 3 Μαΐου 2014

«Φωτιά» έχουν πάρει τα έργα σε Ολυμπία και Ιόνια Οδό!

Εντυπωσιακή η πρόοδος με την επανεκκίνηση των εργασιών

Αυτοκινητόδρομοι εν δράσει θα μπορούσε να πει κανείς σήμερα για τα έργα που γίνονται στους 5 άξονες στην χώρα. Μετά την τριετή αναμονή λόγω της σφοδρής οικονομικής κρίσης, τα εργοτάξια σήμερα έχουν πάρει ζωή και πάνω από 4.000 άτομα εργάζονται καθημερινά για να ολοκληρωθούν τα έργα σε περίπου 20 μήνες από σήμερα.
Στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού τα έργα έχουν πάρει φωτιά στην κυριολεξία και τα χαμόγελα είναι εμφανή.





Όπως αναφέρει το www.ypodomes.com η πρόοδος μέσα σε λίγους μήνες είναι εντυπωσιακή και πλέον υπάρχουν βάσιμες ελπίδες πως από το τέλος του έτους μικρά τμήματα θα μπορέσουν να δοθούν στην κυκλοφορία και να μειωθεί ο εργοταξιακός χώρος. Να θυμίσουμε πως ειδικά στην Ολυμπία Οδό τα έργα γίνονται σε ένα «ζωντανό» δρόμο με τα αυτοκίνητα και τα έργα να προσπαθούν να υπάρξουν ταυτόχρονα.
Στην Ιόνια Οδό η εικόνα είναι καλή, ιδιαίτερα στο νότιο κομμάτι όπου τα έργα είναι περισσότερο εμφανή. Όπως λένε εκείνοι που γνωρίζουν  μετά το καλοκαίρι θα αρχίσει να φαίνεται η σημαντική δουλειά που γίνεται καθημερινά. Προς το παρόν η διάνοιξη της σήραγγας στην Κλόκοβα (ή Παλιοβούνα αν θέλετε) δεν έχει ξεκινήσει όμως οι προπαρασκευαστικές εργασίες τρέχουν και εκεί.


ΠΗΓΗ: www.thebest.gr