Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Χωριά του Πωγωνίου επισκέφτηκε την Κυριακή 13 Απριλίου η «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Πολιτών για το Πωγώνι» και η «Ήπειρος Ανατροπής» της Όλγας Γεροβασίλη

Ζηκόπουλος Σταύρος
υποψήφιος 
Δήμαρχος Πωγωνίου
Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 13 Απριλίου με επικεφαλή τον υποψήφιο Αντιπεριφεριάρχη Τσίκαρη Βασίλη με τη συμμετοχή των υποψήφιων περιφερειακών σύμβουλων Βενέτη Κώστα, Ντάλλα Γιάννη, Τουφίδη Μπάμπη, Ρίζο Βασίλη, της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» της Όλγας Γεροβασίλη μαζί και τον Παπαδημητρίου Γιάννη Περιφερειακό σύμβουλο σήμερα και τον Κώστα Μπασιούκα και με την δημοτική κίνηση «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για το ΠΩΓΩΝΙ» με τον εκλεγμένο υποψήφιο δήμαρχο Ζηκόπουλο Σταύρο και μέλη τις Συντονιστικής Γραμματείας επισκέφθηκαν τα χωριά του Δήμου Πωγωνίου.
Η περιοδεία άρχισε στις 10:30 το πρωί από τον Παρακάλαμο και στην συνεχεία επισκέφτηκαν τα χωριά Λίμνη, Βήσσανη, Δελβινάκι, Πωγωνιανή.
Τα δυο κλιμάκια της Δημοτικής Κίνησης για το ΠΩΓΩΝΙ και της Περιφερειακής για την Ήπειρο ενημέρωσαν τους κατοίκους στις κεντρικές πλατείες και τα κεντρικά καταστήματα των χωριών για τις δυο παρατάξεις και τις προγραμματικές τους θέσεις.
Ταυτόχρονα άκουσαν τον προβληματισμό τον κατοίκων αλλά και κύρια για την κατάσταση σήμερα και την αγωνία τους για το αύριο στο Πωγώνι.


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ