Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ»: ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ

Το Πωγώνι αξίζει μια καλύτερη πορεία από αυτή που μέχρι σήμερα του επέβαλλαν το Αθηνοκεντρικό Κράτος αλλά και η ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής του κ. Καψάλη.
Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με πίστη και όραμα για το μέλλον, με ήθος, εργατικότητα αλλά και αποτελεσματικότητα, απαλλαγμένους από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες.
Στην προσπάθειά να δώσουμε στον τόπο το καλύτερο δυνατό που μπορεί ο καθένας μας, δηλώνουμε ότι στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014 στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη Δημοτική Παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ».

Η Παράταξη αυτή είναι πολυσυλλεκτική , συνδυάζει την εμπειρία και τη γνώση, με την όρεξη των νεότερων, είναι ανοικτή στις καινοτομίες, δεν χρωστάει εκλογικά γραμμάτια σε κανέναν, είναι διατεθειμένη να έρθει σε ανοικτές ρήξεις με οποιονδήποτε για το συμφέρον του Δήμου και κυρίως πιστεύει στις συμμετοχικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων.
Συντασσόμαστε στο πλευρό του Υποψήφιου και αυριανού Δημάρχου Γιάννη Ντόντη  για να γυρίσει σελίδα το Πωγώνι, με τη σιγουριά που μας διασφαλίζουν οι αδιαμφισβήτητες διοικητικές του ικανότητες, ο συνεπής πολιτικός του λόγος, η γνώση των προβλημάτων αλλά και της καθημερινότητας του Πωγωνίσιου Δημότη.
Θεωρήσαμε αναγκαιότητα την παρούσα δημοσίευση, επειδή παπαγαλάκια, και διάφοροι προπαγανδιστές, χρησιμοποιούν κατά βούληση τα ονόματά μας, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Ας μαζευτούν στα καβούκια τους.
Ήρθε η ώρα να στείλουμε στα σπίτια τους, τους επαγγελματίες πολιτικούς.


Μάρτιος 2014