Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Έχοντας  υπόψη τις σχετικές διατάξεις του άρθρου  75  του  Ν. 3852 / 2010 για σύγκληση της  Οικονομικής Επιτροπής, σας προσκαλούμε  να προσέλθετε στη συνεδρίαση της  Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα διεξαχθεί  την  3η Δεκεμβρίου 2013, ημέρα   Τρίτη & ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο – ΚΑΛΠΑΚΙ.
ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
1.Περί ψήφιση πιστώσεων και ανάληψη χρημάτων για υποχρεώσεις του Κληροδοτήματος «Εφοροεπιτροπεία Εθνικών Κληροδοτημάτων  Κοινότητας Βασιλικού».
2.Ανάθεση σε λογιστή για τη σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων  και υποχρεώσεων του Κληροδοτήματος Bασιλικού . 
3.Ανάθεση σε δικηγόρο για τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων των  λοιπών Κληροδοτημάτων Βασιλικού και την παροχή γνωμοδοτήσεων για θέματα κληροδοτήματος Βασιλικού.  
4.Περί ψήφιση πιστώσεων και ανάληψη χρημάτων για υποχρεώσεις του Κληροδοτήματος «Αγίου Κοσμά» .
5.Ανάθεση σε λογιστή για τη σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων  και υποχρεώσεων του Κληροδοτήματος Αγ. Κοσμά .
6.Ανάθεση σε λογιστή για τη σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων  και υποχρεώσεων του Κληροδοτήματος «ΛΟΥΚΑ ΚΟΝΤΗ» .
7.Ανάθεση σε λογιστή για τη σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων  και υποχρεώσεων του Κληροδοτήματος «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΛΑΡΙΔΗ».


8.Περί ψήφιση πιστώσεων και ανάληψη χρημάτων για υποχρεώσεις του Κληροδοτήματος «ΠΑΝ. ΚΑΡΕΤΣΟΥ » και  έγκριση γενόμενων  δαπανών.
9.Περί έγκρισης ή μη οφειλών κληροδοτήματος Παν.Καρέτσου στον  ενοικιαστή του διαμερίσματος Α1 (Πειραιά) Τζίνη Κωνσταντίνο σύμφωνα με τα παραστατικά που μας κατατέθηκαν .
10.Προέλεγχος τρίμηνης έκθεσης αποτελεσμάτων προϋπολογισμού  εσόδων εξόδων 3ου τριμήνου 2013 Δήμου Πωγωνίου.
11.‘Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή παράβολου παράστασης και υπομνήματος προς το Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ιωαννίνων (δικάσιμος 10-12-2013).
12.Ορισμός πληρεξούσιου  δικηγόρου για προσεπίκληση δίκης και ανακοίνωση στο Δήμο Ιωαννιτών σχετικά με την υπ. αριθ. κατ. 746/12 αγωγής ενώπιον του Μον/λούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων της υπαλλήλου ΚΕΠ κ. Μπέσιου Σταματίας .
13.Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού Δήμου Πωγωνίου.
14.Επικύρωση αποτελέσματος επανελέγχου των δικαιολογητικών της αναδόχου R-V-R ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. για το έργο «Ασφαλτοστρώσεις κοινοτικών δρόμων Δήμου Πωγωνίου».
15.Ανάθεση & ψήφιση εκτέλεσης  μικρών  έργων  Δήμου Πωγωνίου.
16.Ψήφιση  πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό οικον. έτους 2013 στις υπηρεσίες του Δήμου Πωγωνίου.

Ο  Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής


ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΚΑΨΑΛΗΣ