Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συνελήφθησαν τρία άτομα με ηρωίνη

17χρονος με 850 γραμ.  ηρωίνη

Το απόγευμα της Τρίτης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 17χρονο από την Αλβανία, που ζει μόνιμα στην Πεδινή και όπως προκύπτει έκανε εμπόριο ηρωίνης.
Στην κατοχή του βρέθηκαν περίπου 850 γραμμάρια ηρωίνη που θα διατίθονταν στην τοπική αγορά.

Νωρίτερα οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει ένα ζευγάρι ημεδαπών με 12 γραμμάρια ηρωίνης που τα είχε προμηθευτεί από τον 17χρονο. 
****
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους (849) γραμμαρίων

Συνελήφθησαν, χθες (17-09-2013) το απόγευμα στα Ιωάννινα και στην Πεδινή Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί (ένας 33χρονος άνδρας και μία 27χρονη γυναίκα) και ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνης).
 Ειδικότερα, μετά από πληροφορία για άτομα που διακινούν ποσότητες ηρωίνης στην πόλη των Ιωαννίνων , εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, ο 33χρονος και η 27χρονη να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν.

Σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε στην κατοχή τους ποσότητα ηρωίνης σε μορφή ¨βράχου¨ βάρους (12) γραμμαρίων, την οποία είχαν προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 17χρονο, ο οποίος επίσης εντοπίστηκε και συνελήφθη.
 Σε έρευνες που ακολούθησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν προσωρινά οι δύο ημεδαποί, καθώς και στο σπίτι του 17χρονου, το οποίο χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης και απόκρυψης ναρκωτικών, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
Ποσότητα ηρωίνης, βάρους ( 837 ) γραμμαρίων
Δύο ( 2 ) ηλεκτρονικ ές ζυγαρι ές ακριβείας
Μία νάιλον συσκευασία που περιείχε βουπρενορφίνη, βάρους (0,2) γραμμαρίων
Το χρηματικό ποσό των (355) ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών
Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.