Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Επέστρεψε δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Ντε Βινσέντι

Με μία λιτή ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επισήμως την παραχώρηση του Τόμας Ντε Βισέντι στον ΠΑΣ, με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο.
Η είδηση σκόρπισε ενθουσιασμό στους φιλάθλους της ομάδας, που περίμεναν την επιστροφή του Αργεντινού μέσου, ειδικά από τη στιγμή που φάνηκε, ότι ο Μίτσελ δεν τον υπολογίζει στον Ολυμπιακό, ενώ και ο ίδιος στάθμισε τις επιλογές που είχε και κατέληξε πως είναι προτιμότερη επαγγελματικά για τον ίδιο, η επιστροφή του για έναν ακόμη χρόνο στον ΠΑΣ.
Ικανοποίηση όμως επικρατεί και στην τεχνική ηγεσία και το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς η προσθήκη του Ντε Βισέντι ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό την ομάδα και της δίνει το απαραίτητο εργαλείο στη μεσαία γραμμή, εκεί που φαινόταν, ότι υπήρχε πρόβλημα στα πρώτα τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.
Ο Ντε Βισέντι είναι απόλυτα έτοιμος αγωνιστικά, δεν απαιτείται χρόνος προσαρμογής για να μπει στους ρυθμούς της ομάδας, αφού ο βασικός κορμός είναι ίδιος με τον περσινό ΠΑΣ και λογικά θα χρησιμοποιηθεί από τον Σ. Παντελίδη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.