Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Γλέντησαν γνήσια και Ηπειρώτικα στο Αντάμωμα των Ηπειρωτών Γλυφάδας, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το "ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 2013 ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ" το Σάββατο το βράδυ 7-9-2013.

Στην κατάμεστη πλατεία Μακεδονίας μετά το καλωσόρισμα και την αρχική ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Γρ. Ζιάκα, τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, παιδικό και ενηλίκων, παρουσίασαν παραδοσιακούς Ηπειρώτικους χορούς συνοδεία του αυθεντικού Ηπειρώτικου συγκροτήματος "ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ".
Προσκεκλημένος ομιλητής για το ''Ηπειρώτικο Πανηγύρι" ήταν ο φιλόλογος και διευθυντής των εκπαιδευτηρίων "Γ.ΖΩΗ" κ. Γεώργιος Ζώης.
Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Κ. Κόκκορης, ο Ευρωβουλευτής κ. Γ. Παπανικολάου, η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Αν. Σάκκου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Μαζί για τη Γλυφάδα κ. Γ. Αγγελόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Γλυφάδας κ. Δ. Τσαμπίρας, κ. Ευστ. Γεωργούλας, κ. Γ. Σηφάκης και η κ. Νατ. Αργυροπούλου, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γ. Κόκκορης, κ. Δ. Τσακίρης, κ. Αρ. Παναγόπουλος, κ. Λ. Μαυρακάκη, κ. Δ. Αγγελάτος, κ. Σπ. Καρατζιάς, κ. Ι. Γκέκας, κ. Δ. Βίγλας, κ. Δ. Ακρίβος, κ. Σπ. Δήμου, κ. Π. Μερίκου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αργυρούπολης-Ελληνικού κ. Χ. Πασβαντίδης και Λ. Τογρίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αντ. Γιαννακάκης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας κ. Αν. Καυκά.
Eκ μέρους της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος παρευρέθηκαν ο Ταμίας κ. Κ. Κωνσταντίνου, και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Ελ. Ντάσιου και κ. Β. Αράπη.
Από τους πολιτιστικούς συλλόγους ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Γλυφάδας "Η Ρωμανία κ. Κυριάκος Τιλγκερίδης, η πρόεδρος του συλλόγου Λακώνων Γλυφάδας κ.Φ. Μαυροπούλου, η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Γλυφάδας κ. Μ. Παπάζογλου, ο πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης κ. Ν. Σπέγκος,ο πρόεδρος της Αδελφότητας Ηπειρωτών Αργυρούπολης κ.Γ.Κωτσαντής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Καλλιθέας κ. Χρ. Μάρκου,ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζωγράφου κ. Αλέκος Σπύρου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηπειρωτών Νοτίων Προαστίων κ. Π. Θανόπουλος, ο πρόεδροςτης Αδελφότητας Νεοχωρίου Παραμυθιάς Σουλίου κ. Ι. Γκιάστας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Προφήτης Ηλίας κ.Ηλίας Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου "Υμηττός " κ. Καζάντζας, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Παρθενών" κ. Β. Διαμαντής, εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ελλήνων Διαδρομές ο κ. Γ.Μπόκιας, ο κ. Σπύρος Δούκας ταμίας της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας "Η Κρήτη", η κ. Χρ. Στρατή-Κοτσώνη ταμίας της Ένωσης Ηπειρωτών Ν.Σμύρνης-Π. Φαλήρου "Η Τιτάνη", ο Πρόεδρος της ΟΥΝΕΣΚΟ Γλυφάδας κ. Χρ. Βασιλείου, το Δ.Σ. της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας , ο συγγραφέας κ. Χρ. Τούμπουρος και εκ μέρους του τοπικού τύπου η κ. Μ. Τσικνάκη.
Οι "ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ" ... μετέφεραν το μουσικό άρωμα του Ηπειρώτικου παραδοσιακού τραγουδιού δίνοντας την ευκαιρία σε όλες και σε όλους να χορέψουν και να θυμηθούν ...να νοσταλγήσουν και να γλεντήσουν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
Ευχάριστη μουσική παρουσία και η συμμετοχή με νησιώτικα και παραδοσιακά τραγούδια απ'όλη την Ελλάδα από τον Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου και τραγουδιστή Τάσο Κατοπόδη.

Οι Ηπειρώτες και οι Ηπειρώτισσες της Γλυφάδας αλλά και όλης της Αττικής, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου ... "ΚΑΛΩΣ ΑΝΤΑΜΩΘΗΚΑΜΕ" σε μία αυθεντική βραδιά γεμάτη από το χρώμα και το φως της Μητέρας Ηπείρου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους χορηγούς για την υποστήριξή τους και όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΙΑΚΑΣ     ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΟΠΟΔΗΣ