Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εντοπίσθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο μετέφερε είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους μετανάστες, στο εσωτερικό της χώρας

Το αυτοκίνητο εντοπίσθηκε επί της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, ενώ αναζητείται ο λαθροδιακινητής οδηγός, ο οποίος τράπηκε σε φυγή

Εντοπίστηκε, σήμερα (14-09-2013) μετά τα μεσάνυχτα, επί της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 02:00΄ οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του.
 Κατά την προσέγγιση των αστυνομικών, ο οδηγός αποβιβάστηκε από αυτό και τράπηκε σε φυγή πεζός, εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι, ενώ κατά την διάρκεια ελέγχου στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Μπαγκλαντές, Ινδίας και Πακιστάν, ηλικίας από 16 έως 33 ετών.
Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα και κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν μέσα σε αυτό, κατασχέθηκαν.
 Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.