Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη αναζητώντας τους δραπέτες

Έξι μέρες μετά την πρωτοεμφάνιση στην Ήπειρο των επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών, που δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων, συνεχίζονται με έντονουs ρυθμούs οι έρευνεs για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι έχουν εγκλωβιστεί στα όρια των Νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίαs και ο χρόνος μετράει αντίστροφα σε βάρος τους.
Εντύπωση προκάλεσε χθες η συνέντευξη που έδωσε ο θείος του ενός από τους δράστες της αιματηρής ληστείας τραπέζης στη Λάρισα και ο οποίος σκοτώθηκε σε ενέδρα της Αστυνομίας σε ορεινή περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Όπως είπε στην εφημερίδα Gazeta Shqiptare  πριν από ένα μήνα ο ανιψιός του, ο Μάριον Κόλα και μερικοί άλλοι δραπέτες βρίσκονταν στο σπίτι του, στο Shullaz της Αλβανίας. Ήθελαν να πάνε στο Κόσοβο, αλλά εν τέλει επέστρεψαν στην Ελλάδα...
Κύκλοι όμως της Αστυνομίας κάνουν λόγο για δηλώσεις εντυπωσιασμού, ή και για ενδεχόμενη  περιπλανητική πληροφορία, θέλοντας να φανεί πως με ευκολία μπαινόβγαιναν στα σύνορα και ότι ήδη μπορεί και να βρίσκονται και πάλι στην Αλβανία!