Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Καματερού διοργάνωσε την φιλανθρωπική του εκδήλωση, το βράδυ του Σαββάτου 1 Ιουνίου

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου

 Το Δ.Σ του Συλλόγου Ηπειρωτών Καματερού ευχαριστεί θερμά τις φίλες και τους φίλους του, τους Ηπειρώτες και τις Ηπειρώτισσες όχι μόνο του Δήμου μας αλλά & όλων όσων ήρθαν από πολλές άλλες περιοχές για την προαναγγελθείσα εκδήλωση, γεγονός που βάρυνε ιδιαίτερα μετά από πολλές αμφιταλαντεύσεις στη διενέργειά της.
Οι "παραξενιές" του καιρού, η κατά διαστήματα βροχή, ο αέρας, δεν θύμιζαν πρωτομηνιά Ιουνίου, ήταν δε (ο) βασικός ανασταλτικός παράγοντας που αρκετός κόσμος βρέθηκε σε αδιέξοδο, και τον οποίο βέβαια στα τηλεφωνήματα και στα ερωτήματα που έκανε, δεν μπορούσες με ασφαλή πρόβλεψη, εκτίμηση, με σιγουριά να του πεις να ΄ρθει από μακρύτερες περιοχές να δει τον Πετρολούκα Χαλκιά, τον Αντώνη Κυρίτση και την κομπανία τους, αφού όλα ήταν δυστυχώς ρευστά και εκκρεμή...

Τελικά αποφασίστηκε με τη συναίνεση του Πετρολούκα και του Αντώνη Κυρίτση η διενέργεια της εκδήλωσης, με ομολογουμένως μεγάλο ρίσκο, και μπορεί μεν να μην κερδήθηκε στον αναμενόμενο βαθμό η μάχη του μεγάλου πλήθους -αφού οι κρατήσεις εισιτηρίων ήταν ήδη πολύ υψηλές- κερδήθηκε όμως η μάχη των εντυπώσεων!
Πολλά μπράβο στα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου για το εκπληκτικό πρόγραμμα που παρουσίασαν και περισσότερα εύγε αξίζουν στο δάσκαλο του Συλλόγου κ. Αποστόλη Γεωργίου για την επιμελημένη και μεθοδική δουλειά που κάνει!
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων -Καματερού κ. Νίκος Σαράντης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνστ. Παπαντωνίου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννα Πανταλάκη - Ανδριανοπούλου και Αλέξης Σαμόλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Προέδρος του Συλλόγου κ. Ζησ. Πότσης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιαν. Ρέππας, Σωτ. Κατσιμάρδος και Νικ. Παντελιάς, οι πατέρες Κωστ. Δαρδαμάνης και Γεωργ. Πετρόπουλος, οι Σύμβουλοι της Δημ. Κοινότητας Καματερού κ.κ Νικ. Τσίκος και Γιαν. Θεοδώρου, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου κ.α., τους οποίους το Δ.Σ ευχαριστεί.
Επίσης το Δ.Σ ευχαριστεί τον χορηγό που κάλυψε τα έξοδα τυπώματος της αφίσας κ. Σταύρο Αναστασίου, Καματεριώτη επιχ/τια και Ηπειρώτη ο οποίος συνδράμει διαχρονικά το Σύλλογο και στέκεται αρωγός στο έργο του, καθώς και την κ. Αναστ. Δανιηλίδου-Γιαμπάνη και τον κ. Γιαν. Θεοδώρου για τη σύνταξη, επιμέλεια και παρουσίαση των κειμένων, των προσφωνήσεων και των ιστορικών στοιχείων που σχετίζονταν με την 25χρονη δράση του Συλλόγου Ηπειρωτών Καματερού.
Στον Πετρολούκα Χαλκιά και τον Αντώνη Κυρίτση "τιμής ένεκεν "δόθηκαν πλακέτες αναμνηστικές από τον Πρόεδρο κ. Ζησ. Πότση και τον Ταμία κ. Δημ. Δεσίκο αντίστοιχα, ως μια ελάχιστη αναγνώριση στην πολύχρονη προσφορά τους στο δημοτικό τραγούδι και ιδίως στην ηπειρώτικη μουσική παράδοση!
Η κομπανία έδωσε φυσικά το "στίγμα" της, μετά την παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων και στήθηκε ένα ηπειρώτικο γλέντι με πρωτοφανή ενθουσιασμό, καθολική συμμετοχή όλων σχεδόν των θεατών και ανεξάντλητο κέφι!
Το γλέντι κράτησε - δυστυχώς μόνο-μέχρι τις 24:00 μ.μ. όταν πάλι οι παραξενιές του καιρού και η βροχόπτωση δημιούργησαν νέο πρόβλημα, βέβαια τα καιρικά φαινόμενα ήταν πάλι θέμα 10 περίπου λεπτών, αλλά ...
Επομένως, για την ασφάλεια των μηχανημάτων ήχου και λόγω της αντικειμενικής αδυναμίας πρόβλεψης του καιρού, αποφασίστηκε η λήξη της εκδήλωσης.
Θερμές λοιπόν ευχαριστίες και πάλι σ΄ όσες και όσους (το) τόλμησαν και ήταν μαζί μας και ευχή την επόμενη φορά "να μην τα κάνει μούσκεμα ο καιρός"...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Καματερού