Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΝΗΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Εντυπωσιακή επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την παρουσίαση του Β’ Τόμου του βιβλίου « ΠΕΡΙ ΚΑΣΤΑΝΙΑΝΗΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΘΗΣΑΥΡΙΣΜΑΤΑ & ΑΝΑΛΕΚΤΑ», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ – ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ
      ΚΑΣΤΑΝΙΑΝΗΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
           ΤΗΛ.& ΦΑΧ 26570-23901 
          www.kastanianipogoni.gr
      e-mail: info@kastanianipogoni.gr   

Καστάνιανη   09-05-2013
ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Εντυπωσιακή επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την παρουσίαση του Β’ Τόμου του βιβλίου για την Καστάνιανη Πωγωνίου, που πραγματοποίησε ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ του χωριού μας, το Σάββατο 27 Απριλίου 2013.
Σε μια κατάμεστη από χωριανούς  αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, οι παρευρεθέντες απόλαυσαν την παρουσίαση του βιβλίου «ΠΕΡΙ ΚΑΣΤΑΝΙΑΝΗΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΘΗΣΑΥΡΙΣΜΑΤΑ & ΑΝΑΛΕΚΤΑ», που έγινε από τον Χριστόφορο Χαραλαμπάκη καθηγητή Γλωσσολογίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών, από τον Αθαν. Μποζιάρη, πρ. Δήμαρχο Δελβινακίου και από την Κων/να Μπότσιου, Αναπλ. καθηγήτρια Σύγχρονης Ιστορίας, Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Την παρουσίαση συντόνισε η Μαίρη Τσορτέκη. Με την ευκαιρία  της εκδήλωσης, ο Σύλλογος μας  απένειμε τιμητική πλακέτα στον χωριανό μας Ευάγγελο Θ. Πριώνη, για την πολιτιστική του προσφορά στο χωριό μας αλλά και σ’ όλη την ΄Ηπειρο.
 Τέλος ο  Σύλλογος μας προσέφερε σε όλους καφέ, διάφορους χυμούς και το πατροπαράδοτο Καστανιανίτικο κέρασμα από πίτες και τοπικό τσίπουρο, ενώ σε όλους τους παραβρισκόμενους έδωσε αναμνηστικό-επετειακό  δώρο για την συμπλήρωση 25 χρόνων από την ίδρυση του.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ   ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ