Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Super League: Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα 0 - 2

Χόρευε στη βροχή ο ΠΑΣ!

Στο 49' ο Λίλα σκόραρε με τη βοήθεια του ... αέρα, ενώ στο 63' ο Ντε Βινσέντι έκανε το τελικό 0-2.
Ο αγώνας ξεκίνησε με 20' καθυστέρηση λόγω της δυνατής βροχής.
Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε μόλις μία αξιόλογη φάση και συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό, σε σουτ του Λεόν, που πέρασε μόλις άουτ.
Η βροχή δυνάμωσε και στο 28΄, ο Κομίνης να διακόψει για άλλα δέκα λεπτά την αναμέτρηση, που συνεχίστηκε τελικά κανονικά.
Στο 49ο λεπτό, ο Λίλα δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο αέρας "φρέναρε" την μπάλα, που ξεγέλασε τον Αναστασόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του.
Στα επόμενα έξι λεπτά, ο Πάντος δέχτηκε δύο φορές την κίτρινη κάρτα, με συνέπεια να αφήσει στο 56' με δέκα παίκτες τον ΠΑΣ.
Στο 63', σε σουτ του Ντε Βινσέντι από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα κόλλησε μπροστά από τον πεσμένο Αναστασόπουλο, ο Τσουκαλάς το εκμεταλλεύτηκε και δοκίμασε να πλασάρει χωρίς επιτυχία, αλλά και πάλι ο Ντε Βινσέντι κατάφερε να κλωτσήσει την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα των γηπεδούχων.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Βενέτης, Έντερ, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Τσοκάνης (61' Καραλής), Λεόν (55' Διαμαντόπουλος), Βασιλόγιαννης (84' Σίμωσης), Μπάρκογλου

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Γεωργίου (64' Κεϊτά), Ντε Βινσέντι (90' Αυγενικού), Κοροβέσης, Ίλιτς (54' Βίλα)