Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΣΟΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Συγκροτήθηκαν θεματικές επιτροπές για την ανασύσταση του κόμματος

Η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου Ιωαννίνων (ΝΟΕΣ) του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τις δραστηριότητές της για την ανασύσταση της τοπικής οργάνωσης ενόψει του 9ου Συντακτικού Συνεδρίου του κόμματος.
Στην τελευταία της συνεδρίαση (Τετάρτη) η Γραμματεία προχώρησε στη συγκρότηση θεματικών επιτροπών   που είναι: Ανάπτυξης και Τοπικών Θεμάτων με συντονιστές τους Δ. Παπαδόπουλο, Δ. Δημητρίου και  Δ. Φίλη, Πολιτικής Φυσιογνωμίας και Καταστατικού τους Μ. Πατεράκη, Θ. Καρακίτσιο και  Δ. Παπαγεωργίου,  Παιδείας τον Μιχάλη Ράπτη, Υγείας  τη Μ. Κιτσανού, Νεολαίας και Αντιφασιστικού Αγώνα τους Χ. Χρηστίδη  και  Μ. Μπακάλη.
Για το συντονισμό των εγγραφών και  την ενεργοποίηση των μελών ορίστηκαν Συντονιστές: για το Δήμο Ιωαννίνων οι Δ. Παπαγεωργίου και Δ. Παπαδόπουλος, για τους Δήμους Ζαγορίου και Πωγωνίου οι Χ. Γκόγκος και Α. Αγγέλη, για  το Δήμο Κόνιτσας η Μ. Κιτσανού, για το Δήμο Τζουμέρκων ο Δ. Δημητρίου, για το Δήμο Ζίτσας οι Δ. Φίλης και Α. Τσουκάλης και για τους Δήμους Μετσόβου και Δωδώνης οι Μ Χατζηεφραιμίδης και Ι. Καραγιαννίδης.
Η επόμενη Συνεδρίαση της Γραμματείας θα γίνει την Πέμπτη  27 Δεκεμβρίου ώρα 7:30 μ.μ.